4a8cfbfaaa6726c6534317d4715e5369.jpg
Külföldi Többnapos utak
az-eszak-olasz-tovidek-es-svajc

A tópart szép üdülőhelyei fölé magasodik Borromeoi Szent Károly szobra, melynek belsejében tudunk feljutni a fejben lévő kilátóhoz, ahonnan felejthetetlen látvány a hegyekkel körülölelt tó.

a-toszkan-taj-szerelmeseinek

! Tavalyi árért + 1 éjszakával több!!

Ember és Természet közös remekműve Toszkána, amelynek a legkisebb részletében is várhat bennünket meglepetés, életre szóló élmény, hogy újabb és újabb visszatérésre ösztönözzön.

korutazas-olaszorszagban.2

Bővített program!

Lehetőség nyílik hajókirándulásra a közeli Capri szigetére, melyet sokan a világ legszebb szigetének tartanak. Capri városában lesz közös séta a központban, és marad egy kis szabadidő a pazar fekvésű város­ka önálló fel­fedezé­sére.

krakko-zakopane-oktober-8-11

LEZÁRT AJÁNLAT!

Krakkóból, látogatás a 700 éve megnyitott híres wieliczkai sóbányába, amelyhez IV. Béla magyar király leányával kapcsolatos legenda fűződik.

medjugorje-oktober-19-23.2

Európa egyik legnagyobb zarándokhelye, ahol a nyolcvanas években megjelent Szűz Mária.

a-varazslatos-velence-es-ami-koruloleli

 A tenger felől érkezve már szembetűnik Velence különlegessége: életét és gazdagságát az őt körülvevő víznek köszönheti. Látogatást teszünk a pompás Doge palotában átsétálva a Sóhajok hídján a börtönbe is, ahol Casanova is raboskodott.

velencei-jesoloi-furdessel-junius-18-19

Áthajózunk Murano szigetére, amely 1291 óta a velencei üveggyártás központja.A délutáni program Velence látnivalóinak felfedezése, majd STRANDOLÁS követi:-)

a-garda-to-es-kornyeke

ÚJ program!

A Garda -tóval való ismerkedést a keskeny földnyelvre épült Sirmionében kezdjük, ahol a tó szépségét egy csónakkirándulás keretében is megcsodálhatjuk. Ezután az ókor óta népszerű üdülőhely sikátorait, palotáit, templomait , fürdőit ismerhetjük meg egy séta során. Ezután szabadidőben lehetőség lesz a városka vendéglátásába is belekóstolni.

haromnapos-kalandozas-karintiaban

LEZÁRT AJÁNLAT!

ÚJ PROGRAM!

A  Szent Pál Apátság meglátogatásával kezdjük ismerkedésünket a tartománnyal, melyet Karintia kincsesházának is neveznek, ezredév történetével és ötvös –remekeivel. Utunk az Ossiacher-tó partjára visz tovább, ahol a Majom- park megtekintése szerepel a programban.

a-salzkammerguti-tavaktol-ausztria-tetejeig

LEZÁRT AJÁNLAT!

ÚJ PROGRAM!

A legmókásabb helyszínünkre a Hellbrunn-i vízikastélyhoz érkezünk, „ahol senki nem ússza meg szárazon.” Majd a tartomány fővárosába, a kulturális- művészettörténeti, építészeti, zenei és teológiai értékekben gazdag Salzburg-ba látogatunk.  St. Ruprecht, Mozart és a „Muzsika hangja” városa: Mirabell-kert, Salzach-folyó, Getreidegasse, Mozart háza, Dóm, Szent Péter- templom, Fellegvár...

csehorszag-nem-csak-praga-husvet-csehorszagban

LEZÁRT AJÁNLAT!

Cesky Krumlov méltán viseli az UNESCO emblémáját, mint a világörökség egyik gyöngyszeme: a Moldva folyó mint egy masni csokorba köti a látnivalókat. Először a város zegzugos utcáin sétálva ősi mesterségek ma készült tárgyai és a vendégfogadás tradicionális ízei késztetnek lépten-nyomon egy kis megállásra.

eszak-magyarorszag-es-a-felvidek-szepsegei

ÚJ PROGRAM!

A Csorba tó partján sétálva nemcsak a hegység szeszélyesen szabdalt csúcsaira, hanem egy elegáns üdülőhely és síközpont számos látványosságaira is rácsodálkozhatunk. Ó-Tátrafüreden fogaskerekűvel megyünk a Tarpataki vízeséshez, mely hatalmas köveket görget maga előtt. Tátralomnicon egy rövid sétát teszünk a patinás szállodák között.

omisalj-2017.2

A szálloda a tenger közelében helyezkedik el, nyugodt és csendes, fákkal övezet környezet vesz körül bennünket. Több étterem, pizzéria és kávézó is található. Érdemes a közeli, magas emelkedőn elhelyezkedő óváros hangulatos utcáit is meglátogatni, az óvárost övező kiszögelésről pedig egészen különleges kilátásban lehet részünk. Ideális választás, a Krk - szigetre látogató, pihenésre vágyó Kedves Utasaink részére. 

barangolas-erdelyben

ÚJ PROGRAM!

Észak- Erdély székelyföldi kitérővel...

Marosvécsről a Felső-Maros-áttörés Natúrparkon át (Déda és Maroshévíz között) a Gyergyói-medencébe, rövid megálló Ditróban (Jézus szíve-templom), Gyergyószárhegy érintésével érkezés Gyergyószentmiklósra

fatima-i

Időpontok: május 1-5., június 12-16.

Jelentkezési határidő: február 20. 100.000 Ft/fő előleg befizetésével!

fatima-ii

Időpont: október 5-9.

Jelentkezési határidő: március 31. 50.000 Ft/fő előleg befizetésével.

fatima-iii

Időpontok: július 12-16.(utolsó nap indulás Bp.-re 10:35-kor, érkezés 15:05-kor), augusztus 21-25., szeptember 12-16.

ORSZÁGOS ZARÁNDOKLAT IDŐPONTJA: október 5-9. (utolsó nap indulás Bp.-re 10:35-kor, érkezés 15:05-kor)

Vigyázat! a júliusi és az októberi program sorrendje a repülő indulása miatt némileg módosul!

augusztus 21-25., szeptember 12-16.

Jelentkezési határidő: március 31. 50.000 Ft/fő előleg befizetésével.

fatima-iv

Időpont: október 7-12.

Jelentkezési határidő: március 31-ig, 95.000 Ft/fő előleg befizetésével.

fatima-v

Időpont: október 3-10.

Jelentkezési határidő: március 31-ig, 100.000 Ft/fő előleg befizetésével.

fatima-vi

8 napos repülős

ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA,

PORTUGÁL KÖRUTAZÁSSAL

Időpont: október 3-10.

fatima-vii

buszos-repülős

ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA

nagyzarándoklattal összekötve:

LOURDES – SANTIAGO DE COMPOSTELA-FATIMA útvonalon 

Időpont: október 1-10.

fatima-viii

Időpont: október 5-14.

repülős-buszos

ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA

nagyzarándoklattal összekötve:

FATIMA- SANTIAGO DE COMPOSTELA- LOURDES útvonalon 

fatima-ix

12 napos buszos

ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA

nagy zarándoklattal összekötve:

LOURDES – SANTIAGO DE COMPOSTELA-FATIMA útvonalon

Időpont: október 3-14.

varazslatos-salzkammergut

Ez a romantikus vidék mindig is nagy hatással volt a művészekre: olyan nagyságok pihentek itt és gyűjtöttek közben ihletet, mint Gustav Klimt, Gustav Mahler, Hugo von Hoffmannstahl, Christian Ludwig Attersee, Klaus Maria Brandauer vagy Barbara Frischmuth.

csiksomlyo-majus

BETELT!

Csíksomlyó, a magyarság nemzeti búcsújáróhelye...

a-termeszet-varazsa-a-balkanon-marcius-12-15

Az út a Vrbas (Verbász) folyó szurdokkal teli völgyén keresztül vezet a festői szépségű Jajcéba, a bosnyák királyok egykori székhelyére. Megtekintjük a római kortól napjainkig nagy jelentőséggel bíró város évezredes kultúrájának minden háborút túlélő emlé

del-erdelyi-korutazas.1

Bővített program!

Az ideérkező turistákat páratlan látvány ejti rabul, melyet a kristályvizű Bilea-tó körül ölelkező sziklák, fénylő ködbeburkolozó bércei nyújtanak.
Nyáron kanyargós szerpentines út vezet át a Transzfogarason, melyet a hó lehullásával le is zárnak, ekkor telekabinnal lehet feljutni a Bilea-tóhoz.

montenegro

ÚJ PROGRAM!

Aki egy kis kirándulásra vágyik, fakultatív programként ajánljuk a Skadari tavat, mely Montenegró fokozottan védett Nemzeti Parkja. Hajókirándulást teszünk az Albániával határos tavon, amely őrzi érintetlen növény-, és állatvilágát. A hajóról egy hangulatos vendéglőbe megyünk, ahol a helyi specialitásokat kóstolhatjuk meg (halas és húsos menü közül lehet választani).

praga-karlovy-vary-oktober-16-18

Prága, Európa egyik leglátogatottabb városa, nem véletlenül.Az útunk során sok szép látványosság vár majd ránk.A vendégeknek lehetőségük nyílik a Beherovka gyár múzeumának megtekintésére, melynek során megkóstolható a gyártott „gyógyszer”és vásárlásra is lesz lehetőség. 

romantikus-kastelyok-bajororszagban-szept-9-11

A Neuschwanstein-i kastély felé szerpentines úton haladva előbb az Alpesi tó, majd a Pöllat-szurdok fogad bennünket, mely egyedülálló környezetet biztosít a sok-sok tornyával a hegycsúcson lebegő csodának, mely a király kedvenc kastélya volt.

svajc-augusztus-18-21

Bódeni tó és környékének felfedezésére indulunk,  közben három ország határait keresztezzük. Első megállónk a Konstanzhoz tartozó Mainau virágsziget lesz, ahol minden évszakban ámulatba ejtően gazdag virágözönben és egyéb egzotikumokban gyönyörködhetünk.

a-varazslatos-velence-es-ami-korul-oleli

Elsőként Idrija következik, ami Szlovániában az UNESCO listájához legfrissebben, azaz 2012-ben csatlakozott település. 2011-ben még egy EDEN címet is bezsebelte magának, mindezt természetesen nem véletlenül. Címét Európa második legnagyobb higany bányájával és gazdag kulturális örökségével érdemelte ki.

velencei-karneval-non-stop-jan-23-24-febr-6-7

Muranoi kirándulással egybekötve városnéző séta Velencében. Részvétel a karneváli forgatagban:-)

korutazas-szekelyfoldon

Kirándulásunk alkalmával, székelyföldi tájakon járunk, rácsodálkozva  lélegzetelállító szépségeire.

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink