kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Június
levendula-fesztival-tihany-junius-25

A levendula fontos és kiemelt szerepet játszott Tihany történetében

korutazas-szekelyfoldon

Kirándulásunk alkalmával, székelyföldi tájakon járunk, rácsodálkozva  lélegzetelállító szépségeire.

plitvice-aprilis-9

A vízi csodaként emlegetett paradicsom káprázatos színeivel, lenyűgöző vízeséseivel felejthetetlen élményt kínál.

a-skociani-cseppkobarlang-es-a-lipicai-menes

A szlovén karszt két világhírű látnivalóját fűzzük fel egynapos kirándulásunk fonalára: a Skociáni cseppkőbarlang méreteivel, cseppkőcsodáival méltán nyerte el a Világörökség rangját.

omisalj-2018

A Krk-sziget az Adria legészakibb és legnagyobb szigete, Omisalj üdülőfalucska e sziget észak-nyugati részén található, csak pár km-re a szárazföldet a szigettel összekötő hídtól. A nyugodt, kis öbölben épült szállodakomplexum saját strandszakasszal, étteremmel, kávézóval, fodrászattal, egészségcentrummal és sportcentrummal várja az idelátogatókat.

szaszorszagi-barangolas-drezda-es-kornyeke.2

ÚJ !!

Ismerkedés a szász választófejedelmek fényűző fővárosával: Városháza, Frauenkirche, Brülsche terasz, Fejedelmek útja,  Operaház, Zwinger a Régi Képtár világhírű gyűjteményével és a Meisseni porcelánkiállítással.

salzburg-berchtesgaden-konigsee

ÚJ!! BERCHTESGADENBE látogatunk: a Kehlstein hegy tetejére  másfél év alatt építették azt a panorámautat, melyen végighaladva érünk a hegy gyomrában a csúcsra vivő lifthez, amely születésnapi meglepetés volt Hitlernek, hogy a híres „Sasfészek”-be, a hegy tetején lévő nyaralóba feljusson, ahová csak legközelebbi munkatársai, vendégei juthattak fel.

morvaorszagi-kastelyok

ÚJ!! A Lednicei kastély valamikori reneszánsz szépségét a neogótikus elemek még jobban kihangsúlyozzák, a körülötte lévő mesés park a kastélylátogatás után szintén nagyszerű látványosságot ígér. A francia kert virágdíszeit a pálmaházban nevelik, de itt számos trópusi növényt is láthatunk.

becs-muzeumai-es-baden-rozsai

ÚJ! Bécs után Badenbe látogatunk. Az operett fővárosaként is emlegetett város nyáron a lágy Strauss és Lehár dallamoktól hangos, rózsakertjei ontják a virágillatot. Gyönyörű parkjaiban, sétányain andaloghatunk, kávézóiban megkóstolhatjuk a boldog békeidők finom süteményeit,kávékülönlegességeit.

semeringi-elmenyek-gloggniz-maria-schutz-es-becsujhely

 A bécsiek kedvelt üdülőhelyére, Semmeringre megyünk. A parkolóból a Magic Mountain Xpress kabinos felvonóval érjük el a csúcsot és fedezzük fel az 1340 méter magas Hirschenkogel hegy nyújtotta élményeket. A hegy legmagasabb pontja a 30 m magas Millennium kilátó, ahonnan csodaszép kilátás tárul elénk a Rax és Schneeberg csúcsokra, és az Alpok hegyvonulatára.

bled-bohinj-savica-vizesessel-aprilis-10

Késő délelőtt érkezünk meg a festői Júlia-Alpok lábához. A Slap Savica avagy az Alsó-Száva vízesése Szlovénia egyik leglátványosabb vízesése. Rövid, de látványos túra keretében látogatjuk meg ezt a természeti csodát. A zuborgó víz hangjától kísérve sétálunk vissza az autóbuszunkhoz.

ausztria-a-sos-tavak-videke

 A környék központja Bad Aussee városka, ahol romantikus szerelmi történet mesél a főherceg és a postáskisasszony állhatatos hűségéről.

st-wolfgang-a-salzkammergut-gyongyszeme.2

A csodálatos panoráma után folytatjuk utunkat a Salzkammergut egyik gyöngyszeméhez, a Wolfgang tóhoz.

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink