kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Utazási szerződés

L  O  V  Á  S  Z  B  U  S  Z

Személyszállító  és  Utazásszervező  Korlátolt  Felelősségű  Társaság

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. , 8800 Nagykanizsa, Pápai utca 9.,Tel.:+36 30/277-53-20

Utazási Iroda címe: 8800 Nagykanizsa Rozgonyi u. 1/B

 

Az utazási szerződés általános feltételei

---------------------------------------------------------------------

Amely létrejött egyrészről a LOVÁSZBUSZ Kft. (székhelye: 8800 Nagykanizsa Pápai utca 9. Cégjegyzékszáma: 20-09-070902, adószáma: 22923899-2-20, Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal nyilvántartási száma: U-001190, Telefonszám: +36 30 2775320 ügyelet: +36 30 2778855, E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., továbbiakban: utazási iroda), másrészről

Utazó neve:______________________________Lakcíme:_______________________________________

Út megnevezés/ Részvételi jegy száma:_______________________________________________________

(továbbiakban: utas) között az utazási iroda által szervezett utazásokra, melyekre a Ptk. 6:254. §, a 213/1996. (12. 23.) és a 472/2017. (12. 28.) Korm. rendelet, valamint ezen általános szerződési feltételek (továbbiakban: ÁSZF) rendelkezései az irányadók.

I. Utazási szerződés létrejötte

1. Az utazási szerződés érvényesen akkor jön létre, ha az utas írásbeli megrendelését az utazási iroda nyilvántartásba veszi, írásban visszaigazolja és a lefoglalt utazásra vonatkozó részvételi díjelőleget pénztárába vagy folyószámlájára bevételezi. Ha az előleg megfizetése nem a foglalással egy időben történik, az utazási iroda – az utas kérésére – a kiválasztott úton való részvétel lehetőségét az előleg megfizetésének közösen meghatározott időpontjáig fenntartja. Ha ezen időpontig az utas az előleget nem fizeti meg, az utazási iroda a lefoglalt utat bárkinek értékesítheti és kérheti az utastól a foglalással kapcsolatos költségeinek (telefon, fax, stb.) megtérítését.

2. Az utazási szerződés alapján az utazási iroda a szerződés szerinti utazási szolgáltatást köteles teljesíteni, az utas pedig köteles a szerződés szerinti részvételi díjat és egyéb költségeket megfizetni.

3. Ha az utas javára harmadik személy foglalja le az utat, az utazási iroda nem köteles vizsgálni, hogy e harmadik személy jogszerűen képviseli-e az utast, valamint, hogy az általa megadott adatok a valóságnak megfelelnek-e. Az utast terhelő kötelezettségek az utas javára szerződést kötő harmadik személyt terhelik, ő írja alá az utazási szerződést, a jogok pedig az utast illetik.

4. Az utas az utazási szerződés szerinti utazásban való részvétel jogát jogosult olyan harmadik személy részére átruházni, aki megfelel az utazási szerződésben meghatározott utazási feltételeknek, az utazási szerződés feltételeit aláírásával elfogadja és az esetlegesen felmerülő többletköltségeket (pl. repülős utak esetében egy új jegykiállítás, névmódosítás költsége stb.) megfizeti. Az átruházás kizárólag írásban, az utazási iroda egyidejű tájékoztatásával lehetséges.

5. Az utas és az utazási iroda közös megegyezéssel a jelen szerződésben rögzített feltételektől eltérően is megállapodhatnak (pl. előfoglalás, csoportos megrendelés, egyéni csomagok, közreműködő egyedi feltétele, stb.).

II. Az utas jogai és kötelezettségei

1. Az utas kötelezettsége az utazás ellenértékének megfelelő összeg kifizetése az utazási iroda útmutatásai alapján, és az indulásra vonatkozó információk, valamint az iroda képviselője által közölt szóbeli információk tudomásul vétele.

2. A programok tervszerű lebonyolítása érdekében az utas köteles az utazási iroda vagy annak képviselője (idegenvezető, csoportkísérő) által kijelölt találkozások helyét és idejét betartani. Az ennek be nem tartásából eredő összes hátrányos következményt (pl. költség, kár) kizárólag az utas viseli.

3. Ha az utazás ideje alatt az utas általa már kifizetett szolgáltatásokról lemond, vagy bizonyos szolgáltatásokat nem vesz igénybe, nem kérhet ezekért kártérítést, sem ezek ellenértékére, sem részvételi díjcsökkentésre nem tarthat igényt.

4. Az utazás során az utas által harmadik félnek okozott kárért az utas felel.

5. Az utazás során az utas maga gondoskodik poggyászának, egyéb értékeinek őrzéséről, felügyeletéről.

III. Az utazási iroda jogai és kötelezettségei

1. Ha az azonos időpontban, azonos útvonalon, azonos szolgáltatást igénybe vevő utasok létszáma eléri a minimum létszámot, az utazási iroda köteles gondoskodni arról, hogy a csoportot külföldön a célország nyelvét, vagy a célországban általánosan használt világnyelvet beszélő, idegenvezetésre jogosult személy vezesse – kivéve, ha erre a csoport tagjai nem tartanak igényt.

2. Az utazási iroda felel az utazási szerződés nem- vagy hibás teljesítéséből eredő károkért, kivéve, ha bizonyítja, hogy a nem- vagy hibás teljesítés:

  • az utasnak róható fel,
  • olyan harmadik személy magatartására vezethető vissza, aki az utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződésben foglalt utazási szolgáltatás teljesítésével nincs kapcsolatban és a szerződésszegést az utazásszervező ésszerű elvárhatóság mellett sem láthatta előre, vagy az elháríthatatlan volt, vagy
  • elháríthatatlan és rendkívüli körülmények miatt (pl.: természeti csapás, sztrájk, háború, politikai változás, késés a közlekedésben vagy bizonyos utak, járatok megszűnése, közúti, vasúti, vagy légi forgalom korlátozása, lezárása esetén, stb.) következett be.

3. Az utazási iroda a szolgáltatás teljesítéséhez igénybe vett közreműködő magatartásáért úgy felel, mintha maga járt volna el, kivéve, ha a közreműködő felelősségét nemzetközi egyezmény korlátozza.

4. Ha az utas az utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződést utazásközvetítő útján kötötte, az utazási szolgáltatásra vonatkozó szerződés megszegésével kapcsolatos szavatossági, kártérítési, valamint sérelemdíj iránti igényét az utazásközvetítőnél is bejelentheti.

5. Az utazási iroda az utazás megkezdése előtt 7 nappal – vagy ha a szerződés megkötése és az indulás között ennél rövidebb idő van, akkor legkésőbb a szerződés megkötésekor – köteles tájékoztatni az utast az utaskísérő feladatokat ellátó személy nevéről, telefonszámáról, ennek hiányában arról a telefonszámról, vagy egyéb elérhetőségről, amely lehetővé teszi az utas számára az utazásszervezővel való kapcsolatfelvételt.

6. Az utazási iroda teljes díj megfizetése esetén köteles az utazási dokumentumokat (pl. voucher, részvételi jegy stb.) kiállítani, és az utasnak átadni.

7. Az utazási iroda fenntartja magának a jogot, hogy

  • húsz nappal az utazási csomag megkezdése előtt a hat napnál hosszabb utak esetén,
  • hét nappal az utazási csomag megkezdése előtt a kettő és hat nap közötti időtartamú utak esetén,
  • negyvennyolc órával az utazási csomag megkezdése előtt, a két napnál rövidebb utak esetén, írásban tett nyilatkozattal elálljon az utazási szerződéstől, ha a jelentkezők létszáma nem éri el a meghirdetett legalacsonyabb résztvevőszámot.

A meghirdetett társas utak minimális létszáma 30 fő/csoport. Az egyedi igények alapján, ún. zárt csoportok számára összeállított ajánlatok esetén a létszámot a megrendelő határozza meg.

8. Az utazási iroda valamennyi általa szervezett út során fenntartja magának a jogot, hogy utasai érdekében, indokolt esetben a szálláshelyet kategórián belül megváltoztassa, a programokat felcserélje vagy módosítsa, illetve az útvonalat megváltoztassa.

Fentiektől eltérően, ha az utazási csomag megkezdése előtt az utazásszervező jelentősen megváltoztatja valamely általa szervezett út lényeges elemét, az utas – amennyiben a változást nem fogadja el – jogosult bánatpénz megfizetése nélkül az utazási csomagra vonatkozó szerződést felmondani.

Az utazási iroda minden esetben törekszik arra, hogy a programváltozások minél kevesebb kényelmetlenséget okozzanak, de az utas érdekét szolgáló módosításokból eredő kárfelelősség az Utazási Irodát nem terheli.

IV. Fizetési feltételek

1. Az utas az utazási szerződés aláírásával egyidejűleg részvételi díjelőleget fizet. A megfizetett előleg garantálja, hogy az ilyen módon lefoglalt helyeket az utazási iroda más utasnak nem értékesíti. A fizetendő részvételi díjelőleg az utazás részvételi díjának 40 %-a. A teljes részvételi díj és a kötelező terhek teljes díjának megfizetése az utazás megkezdése előtti 30. nappal esedékes, kivéve, ha a külföldi közreműködővel kötött szerződés miatt ennél korábbi határidő indokolt. Az utas tudomásul veszi, hogy ezen fizetési határidőről – a szerződéskötéskori tájékoztatáson túl – az utazási iroda külön értesítést nem küld, azonban a határidő be nem tartása a megkötött utazási szerződés megszűnését eredményezi. Ilyen esetben az utazási iroda úgy tekinti, mintha az utas az utat lemondta volna, és a lemondási feltételek lépnek életbe.

2. Ha az utazási szerződés megkötésére az utazás megkezdése előtti 30 napon belül kerül sor, a részvételi díj teljes összege és valamennyi teher megfizetése a szerződés aláírásakor esedékes.

3. Előfordulhat, hogy az utazási iroda bizonyos utakat akciós áron értékesít, ilyenkor az eredetileg meghirdetett, ún. katalógusáron befizetett út árát kedvezményes részvételi díjra módosítani nem lehetséges.

V. Lemondási feltételek

1. Az utazási iroda jogosult a fizetendő teljes díjat a jogszabály szerinti esetekben módosítani, de ennek mértékét és indokát köteles az utassal írásban közölni. A módosított díj számításának módja: a részvételi díj a közzétett (kalkulált) árfolyam változásának százalékos arányában módosulhat, az egyéb kötelező terhek pedig a konkrét költség változásának megfelelően – figyelembe véve az árfolyam-emelkedést is – változtathatók. Ha a részvételi díj emelkedése az eredeti részvételi díj 8%-át meghaladja, az utas – az erről szóló értesítés kézbesítését követően haladéktalanul, írásban tett nyilatkozattal – az utazási szerződéstől elállhat. Amennyiben az utazásszervező az eredetivel azonos vagy magasabb értékű helyettesítő szolgáltatás nyújtására nem képes, vagy az utas a felkínált helyettesítő szolgáltatást nem fogadja el, az utazásszervező a teljes díj azonnali visszafizetésére, és az után – az utazási szerződés megkötésétől számított időre, az érintett naptári félév első napjára érvényes jegybanki alapkamattal megegyező mértékű - kamat megfizetésére köteles.

Amennyiben az utas elfogadja a változtatásokat és vállalja a különbözeti összeg megfizetését, a szerződés módosításra kerül.

2. Az utas az utazás megkezdése előtt az utazási szerződéstől írásban tett nyilatkozattal bármikor elállhat. Az elállási nyilatkozat az utazási iroda kézhez vételével válik hatályossá. Az utazás meg nem kezdése esetén, amennyiben az utas a lemondási szándékot előzetesen írásban nem jelezte, az utazási iroda jogosult a teljes befizetett összeget megtartani.

3. Ha az utas az 1. pontban meghatározott okoktól eltérő indokkal áll el az utazástól, köteles az utazási iroda kárának ellentételezésére kártalanítást teljesíteni (bánatpénz).

Többnapos program 60 napon belül történő lemondásakor a bánatpénz mértékére az alábbiak érvényesek:

  • 60-36 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 10%-a
  • 35-22 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 30%-a
  • 21-15 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-a
  • 14-8 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 70%-a
  • 7 napon belüli lemondás, valamint meg nem jelenés esetén a részvételi díj 100%-a.

Egynapos program 15 napon belül történő lemondáskor a bánatpénz mértékére az alábbiak érvényesek:

  • 15-7 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 10%-a
  • 6-4 napon belüli lemondás esetén a részvételi díj 50%-a
  • 3 napon belüli lemondás esetén, valamint meg nem jelenés esetén a részvételi díj 100%-a.

A lemondás napja beleszámít, az utazás napja nem számít bele a bánatpénz elszámolásnál figyelembe vett napokba.

Az utazási iroda jogosult levonni az őt megillető összeget az utas által fizetett összegből (részvételi díj, stb.).

VI. Módosítási feltételek

A megrendelés módosítására vonatkozó kérelmet az utazási iroda – ha erre lehetősége van – külön költségtérítés nélkül teljesíti, azzal a feltétellel, hogy a részvételi díj ezzel járó esetleges emelkedése esetén a különbözetet az utas köteles megfizetni.

VII. Részvételi díj

1. A részvételi díjak pontos tartalmáról és a külön felszámítandó díjakról, valamint az esetlegesen várható, az utazási iroda hatáskörén kívül álló, további költségekről a programleírás ad tájékoztatást.

2. A részvételi díj általában az utazás költségét, az idegenvezető díját, a szállást, ellátást és az utazási iroda szervezési díját tartalmazza, az adott út jellege és leírása szerint.

3. A részvételi díj nem tartalmazza a belépődíjak, a helyi idegenvezetés és a helyi közlekedési eszközök, felárak, „fakultatív” megjelölésű szolgáltatások vagy programok árát, baleset-, betegség- és poggyászbiztosítást (kivéve, ha a programleírásban másként szerepel), és az egyéb (pl. helyszínen fizetendő) költségeket (pl. idegenforgalmi adó). Az ilyen jellegű költségekre vonatkozóan a programleírásban közölt díjak és árak csak tájékoztató jellegűek! Egyes esetekben a csoportos fakultatív programot, belépőt csak akkor tudjuk biztosítani, ha azt előzetesen – már a jelentkezéskor (az út foglalásánál) – az utas igényelte.

4. A szerződésben kikötött részvételi díj általában nem módosítható – azonban

  • a szállítási költségek (ideértve az üzemanyag-költséget is),
  • az utazási szerződésben vállalt részszolgáltatásokkal kapcsolatos, a teljesítésben közvetlenül részt nem vevő harmadik felek által kivetett adó, illeték és egyéb kötelező terhek, vagy
  • az adott utazási szolgáltatás esetében irányadó devizaárfolyamok változása miatt,

a díj – legfeljebb az utazás megkezdését megelőző 20 napon túl – a költségek változásával arányos mértékben emelhető vagy csökkenthető.

5. A részvételi díj tájékoztató jellegű, nem változik mindaddig, amíg lényeges körülmény (ÁSZF V./1.) azt nem indokolja. Az utazási iroda 2024. évre meghirdetett árai 1 EUR = 420,- Ft árfolyamig érvényesek.

VIII. Szálláshely, ellátás

1. A szálláshelyek az adott út leírásánál közölt szállástípuson belül (pl. hotel, panzió, diák- vagy ifjúsági szálló) a középkategóriának felelnek meg. A komfortfokozat az egyes típusok sajátosságai alapján eltérő. A szobákban hűtőszekrény, légkondicionáló általában nem található. A részvételi díjak 2-3 ágyas igénybevétellel kerülnek kialakításra, az ettől való esetleges eltérés az adott út leírásánál szerepel. Egyágyas elhelyezés – ahol a szálláshely erre lehetőséget nyújt – felár ellenében kérhető.

2. Az utazási iroda jogosult a megnevezett szálláshelytől eltérni (pl. túlzsúfoltság miatt), ilyen esetben köteles az utast az eredetivel azonos, illetve ahhoz hasonló kategóriájú másik szálláshelyen elszállásolni. Az Utazási Irodának nem áll módjában a szállásadótól függő szobaelosztási, illetve a programleírásban nem szereplő igényeket teljesíteni (pl. tengerre néző vagy egymás melletti szoba).

3. A program során biztosított ellátásról, valamint a felár ellenében, fakultatív jelleggel, esetlegesen rendelhető további étkezésekről a programleírás nyújt tájékoztatást.

IX. Hibás teljesítés

1. Az utazási iroda felel az utazási szerződés szerinti szolgáltatások megfelelő teljesítéséért. Ha az utazási iroda a vállalt szolgáltatást nem a szerződésnek megfelelően teljesíti, köteles a részvételi díjat azon időtartam tekintetében, amely alatt nem volt szerződésszerű a teljesítés, arányosan leszállítani – kivéve, ha az utas a szolgáltatást, vagy valamely részszolgáltatást saját elhatározásából vagy az érdekkörében felmerült okból nem vesz igénybe.

2. Ha az utazás megkezdését követően az utazási iroda az utazási szerződésben meghatározott szolgáltatások jelentős részét nem tudja teljesíteni, köteles azokat más, hasonló értékű részszolgáltatásokkal pótolni. Ha az ilyen részszolgáltatás értékesebb, mint a nem teljesített szolgáltatás, akkor a különbözet az utasra nem hárítható át. Ha az utazásszervező ilyen helyettesítő részszolgáltatást nem tud nyújtani, vagy az utas azt indokoltan nem fogadja el, az utazásszervező – ha az utas erre igényt tart – gondoskodik az utasnak az utazás kiinduló helyére vagy az utas által elfogadható, a célországban található más visszaérkezési helyre történő szállításáról, e költségek viseléséről, és az igénybe vett részszolgáltatások értékével csökkentett befizetett díj visszafizetéséről. Ha a hazaszállításának biztosítása elháríthatatlan és rendkívüli körülmények miatt nem lehetséges, az utazásszervező köteles utasonként – szükség szerint – legfeljebb három éjszakát magában foglaló, lehetőleg az eredetivel azonos kategóriájú szállás költségeit viselni.

3. Ha nemzetközi egyezmények korlátozzák az utazási csomag részét képező utazási szolgáltatás nyújtója által fizetendő kártérítés mértékét vagy ennek feltételeit, ugyanezek a korlátozások alkalmazandók az Utazási Irodára is.

Ha nemzetközi egyezmények nem korlátozzák a szolgáltatás nyújtója által fizetendő kártérítés mértékét, az Utazási Irodának az utazási szerződés nem-teljesítéséből vagy hibás teljesítéséből eredő károkért való felelőssége legfeljebb a részvételi díj háromszoros összegéig terjed, de ez a korlátozás nem terjed ki a személyi sérülésre, illetve a szándékosan vagy súlyos gondatlanságból okozott kárra.

4. E fejezet szerinti kártérítéshez vagy díjengedményhez való jog nem érinti az utasnak a vonatkozó EU- és EK-rendeletek, valamint a nemzetközi egyezmények szerinti jogait. A túlzott mértékű kártérítés elkerülése érdekében az e rendeletekben előírt kártérítések és díjengedmények összegét, illetve a hivatkozott rendeletek és nemzetközi egyezmények szerinti kártérítések és díjengedmények összegét a megfelelő összegből le kell vonni.

5. A programfüzetben és egyéb kiadott tájékoztatóban (pl. akciós ajánlatok) szereplő információk tájékoztató jellegűek, az elírásokért és a nyomdai hibákból eredő problémákért az Utazási Irodát felelősség nem terheli.

6. Az utasnak panaszát, kifogását a helyszínen haladéktalanul közölnie kell az utaskísérővel vagy annak hiányában a helyszíni szolgáltatóval, különben felel a közlés késedelméből eredő kárért. Az utaskísérő köteles gondoskodni a panasz, kifogás a helyszíni szolgáltatónak történő bejelentéséről.

7. A panaszt, kifogást az utaskísérőnek teljes terjedelmében jegyzőkönyvbe kell foglalnia, amelynek tartalmaznia kell azt a tényt is, hogy az utas a panaszát, kifogását bejelentette-e a helyi szolgáltató felé (pl. szállodának) is. A jegyzőkönyv egy példányát aláírva az utasnak át kell adni.

8. Ha az utazásszervező nem orvosolja a szerződésszegést az utas által megállapított észszerű határidőn belül, az utas ezt maga is megteheti és kérheti a szükséges kiadásai megtérítését. Az utas határidő tűzése nélkül jogosult a szerződésszegés orvoslására, ha az utazásszervező azt megtagadja, vagy azonnali beavatkozásra van szükség. A szerződésszegést az utazásszervező nem köteles orvosolni, ha az lehetetlen, vagy aránytalan költségekkel jár a szerződésszegés súlyára és az érintett utazási szolgáltatások értékére figyelemmel.

9. Az utazási iroda kizárólag az egyénileg benyújtott panaszokat vizsgálja ki, a panaszlevelekre 30 napon belül válaszol.

X. Útlevél-, vízum-, vám-, deviza- és közegészségügyi rendelkezések

Az utazáshoz szükséges, érvényes úti okmányok meglétéért, az adott országra vonatkozó vízum-,
vám-, deviza- és közegészségügyi, valamint a célországban való tartózkodásra vonatkozó rendelkezések betartásáért kizárólag az utas felel, egyben köteles erről az utazást megelőzően tájékozódni. Ha a rendelkezések be nem tartása miatt az utas az utazáson nem tud részt venni, úgy kell tekinteni, mintha az utazást nem kezdte volna meg, egyúttal az utazási iroda a lemondási feltételeket lépteti érvénybe, illetve az utas semmilyen igényt nem érvényesíthet az Utazási Irodával szemben.

XI. Betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás

1.Az Utazási Irodában betegség-, baleset-, és poggyászbiztosítás (továbbiakban: utasbiztosítás) köthető egyéni és csoportos utazásokra is. Fajtáiról, árairól, a biztosítás által fedett kockázatokról részletes felvilágosítást kaphat az utazásszervező irodájában.

  1. 2.  A programfüzetben szereplő részvételi díjak nem tartalmazzák a BBP biztosítást, de ennek megkötése minden programunk esetében ajánlott. A BBP biztosítás hiányából eredően keletkezett problémák esetében az utazásszervező felelősséget nem vállal. A bankkártyákhoz kapcsolódó külföldi utasbiztosításokkal kapcsolatban az utazó felelőssége annak külföldön való elfogadása. Az Európai Unió területén használatos un. EU Kártya kiváltása hasznos és célszerű, azonban nem nyújt fedezetet a biztosítási események nagy részében (pl. hazaszállítás, magánkórházi ellátás, lopás, ügyvédi eljárás, stb.)

       3.  Kárigény esetén az utas közvetlenül a biztosítóhoz fordul.

XII. Együttműködési kötelezettség

1. Az utazási iroda segítséget nyújt az utasnak, amennyiben az utazás során nehéz helyzetbe kerül.

2. A szerződő felek kötelezettséget vállalnak arra, hogy igényeiket, vitás kérdéseiket elsősorban békés úton, megegyezéssel rendezik. A fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV törvény szerint az utas, mint fogyasztó lakhelye/tartózkodási helye/székhelye szerinti illetékes békéltető testületnél eljárást kezdeményezhet, ha panaszügyének rendezését az utazási iroda megkísérelte, de az nem vezetett eredményre. A fogyasztóvédelmi szabályok megsértése esetén a fogyasztók elsősorban a területileg illetékes járási hivatalokhoz fordulhatnak (elérhetőség: http://jarasinfo.gov.hu)

XIII. Egyéb

1. Az utazási iroda működéséhez előírt vagyoni biztosítékot az Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. (Székhely: 1091 Bp. Üllői út 1.Cégjegyzékszám: 01-10-041365, TEL.: +36-1- 477- 4800) céggel megkötött szerződés garantálja.

 2. Jelen Általános Szerződési Feltételek az utazási iroda által 2024. január 20. után szervezett utazásokra érvényesek.

3. A jelen ÁSZF, valamint az utazási Megrendelő és az utas által megrendelt utazásra vonatkozóan az utazási iroda által (pl. a programfüzetben és/vagy programleírásban, a www.lovaszbusz.hu honlapon, árlistán, akciós árlapon, stb.) közölt információk az utazási szerződés részét képezik.

 

 Kelt:__________________ ,  2024. ___________ napján.

 

 

 

 

          ........................................................              ................................................................                                                              

                     utas (vagy megbízottja)                                                utazási iroda

 

 

 

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

 

BELFÖLDI UTAK ESETÉN TUDJUK CSAK ELFOGADNI !!!

 

Partnereink