kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Április
velence-gazdagon

2024. április 11-14. (3 éj) 

Treportiban hajóra szállva a világ egyik legkülönösebb hangulatú, vízre épült városának a felfedezésére indulunk. A város és a lagúnája 1987 óta az Unesco Világörökség részét képezi. Ezen a napon egy kis ízelítőt kapunk azokból a páratlan műalkotásokból, amikre az egész világ kíváncsi. 

napoly-es-kornyeke-ii.2

 2024. április 27- május 2. (5 éj) BETELT!

A Nápolyi öböl látványa háttérben a Vezúvval, narancs- és citromligetek mindenütt. Sorrento előtt elkanyarodva az Amalfi partvonal veszi kezdetét.

bohinj-vintgar-szurdok-skofja-loka.4

2024. április 14., 20., május 25., június 1.

Áprilisi tulipánvirágzás,  májusban   a rododendronok  látványa az angolparkban.  Június a rózsa hónapja, a gyűjteményében több mint 1000 rózsafajta és két rózsakert található. - csodás hegyek, tavak, gyönyörű virágpompa Szlovénia egyik  legszebb vidékén…

plitvicei-tavak.4

 2024. április 13., 21., 27.

2024. május 12., 25.

2024. október 5., 13., 20., 23.

Mit láthatunk a Plitvicei tavak Nemzeti Parkban?

A vízesésekkel összekötött tavak sorozata igazán szép látványt nyújt. Ezen kívül a park gazdag növény és állatvilága is számos érdekességet tartogat számunkra. Az állatok közül sokféle lepkével,  madárfajokkal, denevérekkel és különböző emlősökkel találkozhatunk. A barna medve is a Plitvicei Nemzeti Park lakója és egyben szimbóluma, védjegye. Különleges látnivalók a karsztbarlangok is.

worthi-to-csodai.2

2024. április 28. június 30.

 Minimundus- sétahajókázás a tavon- Velden am Wörthersee

Klagenfurt egyik legnépszerűbb látványossága a Minimundus, melynek szlogenje: „Pici világ a Wörthi-tó partján”.

medjugorje-oktober-19-23.2

2024. április 18-21., október 21- 24. (3 éj) 

MEDJUGORJE-ban, a Jelenési-hegyhez indulunk imádságos lélekkel Mária, a Béke Királynője oltalmába ajánlva hazánkat, Lelkipásztorainkat és Családjainkat, egyéni és közösségi szándékainkat, élőkért és elhunytakért, idősekért és fiatalokért, betegekért és munkanélküliekért, a szegényekért s az üldözöttekért fohászkodva.

verona-a-garda-to-milano-es-padova

2024. április 13-16. (3 éj) BETELT!

 A Garda tóval való ismerkedést a keskeny földnyelvre épült Sirmionében kezdjük, ahol a tó szépségét egy csónakkirándulás keretében is megcsodálhatjuk. Ezután az ókor óta népszerű üdülőhely sikátorait, palotáit, templomait, fürdőit ismerhetjük meg egy séta során. Szabadidőben lehetőség lesz a városka vendéglátásába is belekóstolni. 

orvieto-roma

ÚJ!! 2024. április 5-9. (4 éj) BETELT!

Délután séta a Piazza Navona-n. Róma egyik legszebb és legnépszerűbb terén korábban a város legkedveltebb piaca működött, valamint hajócsatákat is rendeztek, ekkor a teret elárasztották vízzel.
Sétánkat folytatjuk a Trevi-kúthoz. A világ egyik leghíresebb és legszebb szökőkútjába rengetegen dobnak aprópénzt, mivel a hiedelem szerint, aki pénz dob a kútba, az visszatér Rómába.

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

 

BELFÖLDI UTAK ESETÉN TUDJUK CSAK ELFOGADNI !!!

 

Partnereink