kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Július
az-alpok-varazslatosos-tajain

ÚJ! DÉL-TIROL, DOLOMITOK

2024. június 20-23. (3éj)

2024. július 20-23. (3éj) BETELT!

2024. szeptember 12-15. (3éj)

Cortina d’Ampezzo - Misurina-tó- Drei Zinnen-Nagy Dolomitok túra-Marmolada-Bozen- Meran- Dorf Tirol -Toblach- Pragser See

Ausztria ősi tartománya Tirol, melynek déli részét az I. világháború után a győztesek oldalán Olaszország kapta, ahol mind a mai napig többségben vannak a német ajkúak. Dél-Tirol bővelkedik látnivalókban, műemlékekben gazdag kisvárosok, érintetlen természet, a csodálatos hegyvilág legismertebb látnivalóihoz jutunk el utazásunk során.

 

korutazas-szekelyfoldon

ÚJ! 2024. július 11-17. (6 éj) BETELT!

2024.szeptember 5-11 (6 éj) BETELT!

 Kirándulásunk alkalmával, székelyföldi tájakon járunk, rácsodálkozva  lélegzetelállító szépségeire.

 

nyaralas-a-krk-szigeten

Remek  nyaraló program a horvát Adria szerelmeseinek...

2024. július 4-8. (4 éj) 

 PUNAT-OMISALJ-KRK-VRBNIK-BASKA

Elsőként a sziget északi  részén található Omisalj történelmi óvárosát keressük fel, ahonnét páratlan a kilátás a Kvarner –öbölre és Rijeka városára.   A nevezetességek után kis szabadidő, majd  után indulunk a szálláshelyünkre, az Adriai-tenger  egyik legnagyobb vitorláskikötőjéről ismert Punat-ba. A Marina Punat  2019- ben elnyerte  a legszebb horvát kikötőnek járó Aranyhorgony díjat.   A bájos városka  mediterrán környezetben, egy hatalmas öbölben helyezkedik el. 

a-toszkan-taj-szerelmeseinek

2024. május 12-17., június 11-16., július 6-11., augusztus 6-11. ( 5 éj)

Ember és Természet közös remekműve Toszkána, amelynek a legkisebb részletében is várhat bennünket meglepetés, életre szóló élmény, hogy újabb és újabb visszatérésre ösztönözzön.

koper-piran-julius-19.1

2024. július 27., augusztus 17., 31.

Az Isztriai-félszigeten két ország osztozik. A déli és középső részek Horvátországhoz tartoznak, míg a félsziget északi része a tulajdonképpeni szlovén tengerpartot jelenti. A két szláv népen kívül sokfelé találkozunk az olasz kultúra nyomaival  is.

krk-sziget-jul-16

2024. július 21., augusztus 4., szeptember 1. 

 Baskára utazunk,  különlegessége a város előtt elhúzódó, majd 2 kilométer hosszú Velika Plaza strand. Megtalálható itt minden, ami szem-száj ingere: éttermek, büfék, standcucc, kütyü árusok és megannyi jó programlehetőség.  Csobbanás egész nap!!

nyari-felfrissules-postojna-es-izola

2024. július 13.

 A látványos barlangtúra után a közelben található szlovén tengerpart ismert üdülőhelyére, az egykori szigetre épült Izolaba utazunk. Izola egy bájos velencei hangulatú mediterrán kikötőváros.

omisalj-2020

 A nyugodt, kis öbölben épült szállodakomplexum saját strandszakasszal, étteremmel, kávézóval, várja az idelátogatókat. A tengerpart az épülettől függően 20-100 méterre van, a szálloda épületei egy dombon helyezkednek el, ezért lépcsők és emelkedők vezetnek a tengerparthoz.

garda-maggiore-como.2

2024. május 2-5. (3 éj)  BETELT!

2024. július 20-23. (3 éj)

Az észak-olasz tavak mediterrán varázsa Milánóval fűszerezve..

gorogorszag-paraliai-nyaralas-kirandulasokkal-julius.4

2024. július 26- augusztus 4.  (7 éjszaka)

Indulás: 16.00 óra Kögáz parkoló (Nagykanizsa Zrínyi u. 32.)

Európa egyik legtisztább tengerpartja. Paralia Észak-Görögországban, Pieria megyében található,70 km-re délre Thesszalonikitől és 7 km-re Katerini várostól. A magyar turisták által az egyik legkedveltebb és legnagyobb észak-görögországi nyaralóhely. Széles, homokos és lassan mélyülő tengerpartját a gyermekes családok is kedvelik.

fazana-tengerparti-furdozes

2024. július 28., augusztus 11.

Jöjjön velünk és csobbanjon a titokzatos  Brijuni szigetvilág szomszédságában, ahol olyan híres emberek nyaraltak, mint Liz Taylor, Sophia Loren, Erzsébet királynő.

Fazana nyaralás tekintetében egy tökéletes választás. A település beletartozik a Brijuni Nemzeti Park körébe, így  természetromboló tevékenységet nem lehet végezni, ezáltal  kristálytiszta itt a tenger és a sekély a víz. Kis település így a helyi éttermekben és strandokon nincs túlzsúfoltság. Mindig a halászat határozta meg a falucska életét, gazdag hallelőhely. 

becs-muzeumai-es-baden-rozsai

 2024. július 6.. 

TERMÉSZETI SZÉPSÉGEK ALSÓ-AUSZTRIÁBAN 

A Habsburg idők hangulatát megidézve mesés hegyek, romantikus épületek, Európa egyik leghatalmasabb kastélyparkja, csodás rózsavirágzás, finom badeni borok várnak ránk.

 

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

 

BELFÖLDI UTAK ESETÉN TUDJUK CSAK ELFOGADNI !!!

 

Partnereink