kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Augusztus
a-csodalatos-dalmacia.1

2024. augusztus 27-31. (4 éj) 

Peljesac félsziget hangulatos települése Orebic, ahonnan egy hajókirándulás keretében Korcula lenyűgöző szigetére utazunk. Útközben a Dalmát tengerpart szépsége a hajóról is a szemünk elé tárul.

salzkammerguti-tovidek-csodai-salzburg

2024. augusztus 16-19. (3 éj)

MONDSEE-ATTERSEE-VÖCKLABRUCK-ST WOLFGANG-ST GILGEN- SALZBURG-HELLBRUNN-GMUNDEN-BAD ISCHL-BAD AUSSEE

mesés hegyek, tavak, várak, templomok az Alpok ölelésében….

hallstatt

2024. május 26., június 29., augusztus 24. 

szeptember 22., október 12.

Hallstatt - a só városa: hegyen, vízen, levegőben….

Délutáni programunk egy felejthetetlen hajóúttal zárul. A közel 1 órás hajóút során nem csak a Hallstatti-tó türkiz színében, hanem a környező hegyek, villák páratlan panorámájában is gyönyörködhetünk.

gorogorszag-paraliai-nyaralas-kirandulasokkal

2024.08.09-18.  (7 éjszaka, ellátás nélkül) 

Indulás: 16.00 óra Kögáz parkoló (Nagykanizsa Zrínyi u. 32.)

Európa egyik legtisztább tengerpartja. Paralia Észak-Görögországban, Pieria megyében található,70 km-re délre Thesszalonikitől és 7 km-re Katerini várostól. A magyar turisták által az egyik legkedveltebb és legnagyobb észak-görögországi nyaralóhely. Széles, homokos és lassan mélyülő tengerpartját a gyermekes családok is kedvelik.

nyaralas-montenegroban

Pihenés, fürdés, szórakozás Montenegró festői tengerpartján:-)

 ÚJ! 2024. augusztus 19-25. (6 éj)

2024. szeptember 2-8. (6 éj) 

Kirándulási lehetőségekkel! Montenegró : a hegyek birodalma, és a mesés tengerpart, csodálatos öblökkel tarkítva- melyek közül a világhírű Kotori öböl a világörökség része- valamint a történelmi városok lenyűgöző szépségéből gyúrt műalkotás, melyet a Jóisten jókedvében teremtett.

a-toszkan-taj-szerelmeseinek

2024. május 12-17., június 11-16., július 6-11., augusztus 6-11. ( 5 éj)

Ember és Természet közös remekműve Toszkána, amelynek a legkisebb részletében is várhat bennünket meglepetés, életre szóló élmény, hogy újabb és újabb visszatérésre ösztönözzön.

koper-piran-julius-19.1

2024. július 27., augusztus 17., 31.

Az Isztriai-félszigeten két ország osztozik. A déli és középső részek Horvátországhoz tartoznak, míg a félsziget északi része a tulajdonképpeni szlovén tengerpartot jelenti. A két szláv népen kívül sokfelé találkozunk az olasz kultúra nyomaival  is.

krk-sziget-jul-16

2024. július 21., augusztus 4., szeptember 1. 

 Baskára utazunk,  különlegessége a város előtt elhúzódó, majd 2 kilométer hosszú Velika Plaza strand. Megtalálható itt minden, ami szem-száj ingere: éttermek, büfék, standcucc, kütyü árusok és megannyi jó programlehetőség.  Csobbanás egész nap!!

mini-csaladi-vakacio-grado

2024. augusztus 10.,19.

 A várost lagúnái, hangulatos, szűk utcái, éttermei, borozói miatt kis Velenceként tartják számon.  A román kori alapokra épült történelmi óvárosban számtalan nevezetesség látható. Rövid séta során megismerhetjük a legfontosabbakat: az ősi Santa Maria delle Grazie templomot, a 6. századi, mozaikjairól híres Szent Eufemia katedrálist, a keresztelőkápolnát és kikötőcsatorna régi halászházait.

omisalj-2020

 A nyugodt, kis öbölben épült szállodakomplexum saját strandszakasszal, étteremmel, kávézóval, várja az idelátogatókat. A tengerpart az épülettől függően 20-100 méterre van, a szálloda épületei egy dombon helyezkednek el, ezért lépcsők és emelkedők vezetnek a tengerparthoz.

meses-garda-to

Megújult! 2024. augusztus 1-4. (3 éj)  BETELT!

 A Garda-tó déli partjának keskeny  földnyelvre épült városát Sirmionét ismerhetjük meg.  A tó és az óváros különleges elhelyezkedését motorcsónak kirándulás során csodálhatjuk meg. Útközben számtalan melegvízű forrást, római kori emléket és a páratlan Scaliger-vízi kastélyt is láthatjuk.

fazana-tengerparti-furdozes

2024. július 28., augusztus 11.

Jöjjön velünk és csobbanjon a titokzatos  Brijuni szigetvilág szomszédságában, ahol olyan híres emberek nyaraltak, mint Liz Taylor, Sophia Loren, Erzsébet királynő.

Fazana nyaralás tekintetében egy tökéletes választás. A település beletartozik a Brijuni Nemzeti Park körébe, így  természetromboló tevékenységet nem lehet végezni, ezáltal  kristálytiszta itt a tenger és a sekély a víz. Kis település így a helyi éttermekben és strandokon nincs túlzsúfoltság. Mindig a halászat határozta meg a falucska életét, gazdag hallelőhely. 

csobbanas-opatijaban

2024. augusztus 20. 

Rövid ismerkedés Opatija városával, az Osztrák-Magyar Monarchia idején az egyik legjelentősebb fürdőváros, valamint híres művészek, uralkodók kedvelt pihenőhelye volt.

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

 

BELFÖLDI UTAK ESETÉN TUDJUK CSAK ELFOGADNI !!!

 

Partnereink