kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Buszrendelés menete

Megrendelést, csak írásos formában fogadunk el!

1, Személyes megrendelés esetén kérjük, fáradjon be irodánkba, ahol a megrendelőlap kitöltése után, az iroda pénztárában egyenlítheti ki a fuvardíj előleget, mellyel egy időben a megrendelés szerinti fuvarszerződés azonnal érvénybe lép.

2, Online megrendelés esetén, szíveskedjék a honlapon levő űrlapot kitölteni, és azt a küldés gombbal e-mail címünkre elküldeni.

3, Faxon, vagy Postai úton történő megrendelés esetén szíveskedjék a honlapunkról letöltött megrendelő lapot kinyomtatni, vagy az irodánkban beszerzett megrendelő lapot kitölteni, aláírva / bélyegzővel ellátva email-ben a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., illetve a 8800 Nagykanizsa Pápai u. 9. levelezési címre eljuttatni.

4, Az eljuttatott megrendelőlapra cégünk 3 (három) munkanapon belül email-ben vagy postai úton a megadott úti cél, illetve tervezett útvonal alapján számított árajánlattal és szerződés tervezettel válaszol.

5, A tervezet akkor válik szerződéssé, ha a megrendelő az ajánlatot elfogadja, annak egy aláírt / bélyegzővel ellátott másolatát faxon, vagy postai úton cégünknek elküldi. Abban az esetben ha szükséges, a fuvardíj előleget a tervezetben meghatározott időpontig a fuvarozó számlájára átutalja, vagy a mellékelt postai utalványon befizeti és azt a fuvarozó felé a csekk másolatával vagy az átutalási tranzakció igazoló szelvényével email-ben, vagy postai úton (ajánlott levélben) visszaigazolja.

6, A visszaigazolási időpont elmulasztása esetén a fuvar elmaradásáért a fuvarozót kártérítési felelősség nem terheli.

Az üzletszabályzatban, valamint az utazási feltételekben nem szabályozott kérdésekben, a Polgári Törvénykönyv idevonatkozó szabályai az irányadók.

Lovász László, egyéni vállalkozó

 

 

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

 

BELFÖLDI UTAK ESETÉN TUDJUK CSAK ELFOGADNI !!!

 

Partnereink