Kiemelt útjaink 2017

HÁROMNAPOS KALANDOZÁS KARINTIÁBAN

LEZÁRT AJÁNLAT!

2017. május 20-22. (2 éj)

Utazás :  autóbusszal

Elhelyezés: Családi panzió***

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 42.990 Ft/fő

Belépők: 37.-€ (Karintia kártya, mely minden meglátogatott helyre érvényes)

Biztosítás:

Program:

1.nap: reggel 6 órakor indulunk Nagykanizsa, KÖGÁZ parkolóból.   A  Szent Pál Apátság meglátogatásával kezdjük ismerkedésünket a tartománnyal, melyet Karintia kincsesházának is neveznek, ezredév történetével és ötvös –remekeivel . Utunk az Ossiacher-tó partjára visz tovább, ahol a Majom- park megtekintése szerepel a programban. Az állatok természetes körülmények között, nagyon barátságosan fogadnak bennünket, gondozójuk szakavatott vezetése bepillantást nyújt mindennapjaikba. A közeli Landskron várából gyönyörű kilátás nyílik a Dráva völgyére, és Karintia hegyeire, tavaira. Felvonóval ezután a híres Gerlitzen síközpontot látogatjuk meg,  majdnem 2000 méteres magasságig feljutva gyönyörködhetünk az Alpok havas hegycsúcsaiban. Szállásunkon már vacsorával és barátságos szobákkal várnak bennünket.

2.nap: a Mölltáli gleccservasúttal jutunk fel az örök hó birodalmába, ahol nyáron is kiváló síterepek vannak. Félúton egy felhagyott aranybánya járatába is betekinthetünk, melynek meseszép környezetében teszünk egy hegyi sétát. Ezután a víz félelmetesen szép erejével ismerkedünk meg a Ragga szurdok vízeséseit követve. Mallnitz hegyóriások közé ékelődött meseváros, ahol egy kellemes sétával vezetjük le a nap fáradalmait és egy kis shoppingolásra, fagyizásra, kávézásra is jut idő.

3.nap: reggeli után elbúcsúzunk a szálláshelyünktől, és utunk első állomása a festői Malta-völgy lesz. Számtalan vízesés között kanyarogva érjük el a 2000 m. magasan található Kölnbrein duzzasztót, a technika különleges vívmányát, körülötte háromezres hegycsúcsokkal, a látogatóközpontban 3D-s természetfilm-vetítéssel. Gmündben a magánkézben lévő Porsche múzeumban gyönyörködhetünk a különleges modellekben, majd a hangulatos kisvárosban teszünk egy sétát. Utolsó állomásunk a Millsatt-i tó, melyen hajókázva búcsúzunk a meseszép Karintiától. Késő este érkezünk haza Nagykanizsára.

Részvételi díj tartalmazza, az utazást idegenvezetéssel, valamint a szállás költségét félpanziós ellátással.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP és a belépők költségét.

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink