kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Aktuális útjaink

CSEHORSZÁG GYÖNGYSZEMEI

2018. május 3-6. ( 3 éj)

2018. október  11-14. (3 éj)

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés:

Prága szálloda kétágyas szobákban (3 éj)

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 57.000 Ft/fő

Program:

1.nap: reggel 6.00 órakor indulunk a KÖGÁZ parkolójából. Utazás rövid pihenőkkel, érkezünk Csehországba, ahol a világörökség részét képező festői kisváros, Telc az uticélunk. A tavak közé zárt középkor elevenedik meg sétánk során, hiszen egy fél évezredet repülünk vissza az időben. A főtér gyönyörűen helyreállított színes házai, főúri pompával berendezett kastélya és annak egzotikus növényekkel díszlő parkja méltán viseli az UNESCO rangos emblémáját. Prágába érkezve a Moldva part festői látványa fogad bennünket útban a szállásunk felé, mely az óvároshoz közeli Holesovice városrészben lévő szállodában lesz.

2.nap: ismerkedésünket Arany Prágával a Várnegyedben kezdjük: Köztársasági Elnöki Rezidencia, Szent Vitus katedrális, Jagelló terem, Arany utcácska, Királyi kertek, ahonnan a város panorámájában gyönyörködhetünk. A Kisoldalon sétálunk le a Károly hídhoz és útközben lehetőségünk lesz a cseh ételkülönlegességeket és söröket is megkóstolni. A Károly hídon sétálgatva a Várnegyed és az Óváros csodás panorámájában gyönyörködhetünk. Az Óvárosháza harangjátéka  évszázadok óta jelzi a pontos időt. Innen a Vencel térre megyünk, mely nemcsak Prágának, de egész Európának is egyik legnagyobb tere, a cseh nemzet életének fontos helyszíne. Kedvünkre válogathatunk az ajándéküzletek és sörözők kínálatában, majd visszatérünk a szállodába vacsorázni. Aki még az esti Prágát is fel akarja fedezni, busszal vagy metróval 10 perc alatt a Vencel téren lehet.

3.nap: utunk Nyugat-Csehországba visz, ahol a híres fürdőhelyek közül Karlovy Vary-t vesszük célba. A Teplice folyó partján elegáns szállodák sora emlékeztet a „boldog békeidők”-re a Monarchia kedvelt üdülőhelyén. A gyógyforrások vízét meg is kóstolhatjuk, erejét a kitörő hatalmas vízsugár is jelzi. Kellemes sétányai, parkjai, Fesztiválpalotája ma is vonzza a látogatókat, pihenni vágyókat a világ minden részéből.

4.nap: hazaútban a Moldva parti mesevárosban – Cesky Krumlovban- teszünk egy felejthetetlen sétát. A folyó hídján átérve tárul elénk a világ egyik leghíresebb kulturális kincse: a sziklára épített hatalmas várkastély, alatta a mézeskalácsházakra emlékeztető óváros, és a kettőt a Moldva masnija köti össze. Minden sarokról fényképezésre csábít a változatos látvány, mely elkísér bennünket nemcsak a hazaútban, de még azután is sokáig velünk marad. A késő esti órákban érkezünk vissza Nagykanizsára.

Belépők: kb. 500.-CZK/fő

BBP : 1800 Ft/fő

A részvételi díj tartalmazza az utazás, szállás, félpanziós ellátással, és az idegenvezetés költségét.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők és a BBP biztosítás díját.

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink