kezdo1
kezdo8
kezdo2
kezdo5
kezdo7
kezdo
kezdo4
kezdo3
Aktuális útjaink

A GARDA -TÓ ÉS KÖRNYÉKE

 2018. április 5-7. (2 éj)

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: ­­­­***-os szállodában

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 49.900 Ft/fő

Program:

1. nap: reggel 6.00 órakor indulunk Nagykanizsáról a KÖGÁZ parkolójából. Szlovénián keresztül utazva rövid pihenőt tartunk Trojanén. Olaszországban Velence- Padova útvonalon érkezünk a romantikus Veronába. A római Amfiteátrumban ma híres olasz operák előadásával is vonzzák a közönséget. Júlia háza a világ leghíresebb szerelmi történetét idézi korabeli díszletekkel. A piazza di Erbe és Signori évszázadok óta a közélet helyszínei  és épületeinek szépsége lenyűgözi a látogatókat. A régmúlt urainak emlékét idézi a Scaligerik síremlékei- a gótika remekei- és pompás palotájuk, ahol Dante is vendégeskedett.  Az Adige folyó partján sétálva érünk vissza autóbuszunkhoz, ahonnan a szállásunkra utazunk.

2. nap: a Garda tóval való ismerkedést a keskeny földnyelvre épült Sirmionében kezdjük, ahol a tó szépségét egy csónakkirándulás keretében is megcsodálhatjuk. Ezután az ókor óta népszerű üdülőhely sikátorait, palotáit, templomait , fürdőit ismerhetjük meg egy séta során. Ezután szabadidőben lehetőség lesz a városka vendéglátásába is belekóstolni. Délután a borairól is híres Bardolinóba utazunk, ahol a parti sétányról a tavat körülvevő kétezres hegycsúcsokban és a télen is zöldellő mediterrán gazdag növényzetben egyszerre gyönyörködhetünk. A középkori település számtalan műemléke és hangulatos vendéglátó helyei, ajándéküzletei is megállásra késztetik a látogatókat.

3. nap: csomagjainkat bepakolva folytatjuk utunkat a Garda tó festői parti útján Malcesine- be, ahol a Monte Baldo hegyről -1750 méter magasból- tekintünk alá Olaszország legnagyobb tavára és az azt körülölelő hegyekre. A panoráma felvonóból kiszállva rövid sétát teszünk a hegyen, számtalan kilátóhelyről csodálva a hegyeket és a tavat. Ezután Riva di Gardába utazunk, hogy a tó legészakibb pontjára épült városkából élvezzük még egyszer ezt a mediterrán szépséget és a kedélyes kisváros olaszos hangulatát. Buszra szállva az Adige folyó völgyében haladva Dél Tirolba érkezünk, Trento és Bolzano érintésével a Tiroli Alpok és a Dolomitok festői hegycsúcsaiban gyönyörködhetünk, a folyóvölgyben pedig viruló, gondosan megművelt szőlő-, és egyéb ültetvények látványa fogad bennünket. Brixennél a Pustertal-i hágón át haladva rövid pihenőt tartunk Lienzben, Kelet Tirol fővárosában. A Dráva völgyében utazva érkezünk Karintiába, ahonnan Klagenfurt érintésével jövünk haza.

Részvételi díj tartalmazza, az utazást idegenvezetéssel, valamint a szállás költségét félpanziós ellátással.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP és a belépők költségét.

 

Biztosítás: 1350 Ft/fő

 

Belépők: kb. 40.-€ /fő

 

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink