Kiemelt útjaink 2017

A varázslatos Velence és ami körülöleli.

LEZÁRT AJÁNLAT! 2017. május 27-29. (2 éj)

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: szálloda***

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 29.900 Ft /fő

Program:

1.nap: indulás 5.00 órakor Nagykanizsáról, a KÖGÁZ parkolójából. Szlovénián átutazva rövid pihenőt tartunk Trojánén, ahol a messze földön híres fánkot és egyéb finomságokat is megkóstolhatunk. Olaszországba érkezve első megállónkon tisztelettel adózunk az isonzói és doberdói csatamezőn az első világháborúban elesett katonáink előtt, megtekintve a harcterek egykori emlékeit, monumentális emlékműveit és a magyar katonák hősi temetőjét.

Lido di Jesoloba érkezve még vacsora előtt megtapasztalhatjuk az Adria minden időben lenyűgöző látványát.  Szállás elfoglalása, vacsora.

2. nap: Punta Sabbioni-ben hajóra szállva a Velencét körülvevő legszebb szigeteket látogatjuk sorra: Muránóban megismerkedünk az üvegfúvás évezredes hagyományaival, Burano szigetén a színes házak közötti kis csatornák mentén számos üzlet kínálja a híres csipkekölteményeit és enyhet adó tavernákban lehet megpihenni.  Majd a lagunák városának titkait próbáljuk meglesni és számos szépségét felfedezni. A tenger felől érkezve már szembetűnik Velence különlegessége: életét és gazdagságát az őt körülvevő víznek köszönheti. Látogatást teszünk a pompás Doge palotában átsétálva a Sóhajok hídján a börtönbe is, ahol Casanova is raboskodott. A Szent Márk teret Napóleon a világ legnagyobb báltermének nevezte, mely karneválok idején ma is ezt a célt szolgálja. A Szent Márk bazilikában megcsodáljuk a világ legnagyobb mozaikfelületét, a Campanile tornyából pedig szemügyre vehetjük madártávlatból a viziutakkal szabdalt várost és csodás környezetét. A Rialtó környékének nyüzsgő forgatagában elmerülve élvezhetjük a Canal Grande szépségét és enyhíthetjük éhünket, szomjunkat vagy akár vásárolgathatunk is a mindig nyüzsgő piacán. A visszautat ismét hajóval, majd busszal tesszük meg a tengerparti szálláshelyünkig.

3. nap: Reggelit követően, vásárlás, jó idő esetén strandolás, szabadprogram, majd utunk a világörökség védelme alatt álló Aquileia-ba vezet tovább, amely az ókor egyik legvirágzóbb kereskedővárosa és kikötője volt, bazilikája a kora keresztény mozaikok és egyéb emlékek gazdag tárháza.

Buszra szállunk és hazaindulunk. A késő esti órákban érünk Nagykanizsára.

A részvételi díj tartalmazza, az utazás, idegenvezetés, szállás költségét félpanziós ellátással.

A részvételi díj nem tartalmazza a belépőket és a BBP árát.

Hajójegy: 30 €/fő

Biztosítás: 1320 Ft /fő

Belépők: fakultatív!!

-      Bazilika:                      ingyenes

-      Bazilika, Kincstár:     3 Euro/fő                 Minimum 15 fő esetén: 1,5 Euro/fő

-      Bazilika, Múzeum:    4 Euro/fő                 Minimum 15 fő esetén:    2 Euro/fő

-      Bazilika, Pala d’Oro: 2 Euro/fő                 Minimum 15 fő esetén:    1 Euro/fő

-      Doge Palota:           16 Euro/fő

-      Campanile:                8 Euro/fő                 Minimum 15 fő esetén:    4 Euro/fő

 

 

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink