Kiemelt útjaink 2017

KALANDOZÁS, PIHENÉS AZ ISZTRIAI FÉLSZIGETEN

                 

2017. szeptember 21-24. (3 éj)

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: Rabacban  *** szállodában    

Ellátás: félpanzió

 Részvételi díj: 18.900 Ft + 90 € Ft/fő

Program:

1.nap: a KÖGÁZ parkolójából 6.30 órakor indulunk Letenye- Zagrab-  Karlovac útvonalon a Kvarner öbölbe. A monarchia-korabeli patinás üdülőhely Opatija kellemes sétányokkal, parkokkal, gyönyörű kilátással a tengerre és hangulatos vendéglátó helyekkel vár bennünket. Az öböl keleti oldalán, nem messze Abbáziától lesz a szállásunk a minden kényelemmel felszerelt szállodában, ahol kitűnő ellátásban részesülünk. A szállodacsoport 3 szállodája a tengerparton található, saját stranddal és kellemes környezettel rendelkezik, ami biztosítja a vendégek gondtalan pihenését.                                                                                           

2.nap: pihenéssel, fürdőzéssel töltjük a napot, amibe egy kellemes rabaci séta és egy kellemes hajókázás is belefér.                                                                                                                                      

3.nap: a közeli  Pulába megyünk, ahol a római kor emlékei között kiemelkedő a több, mint 20000 nézőt befogadó amfiteátrum. Egyéb római emlékei, kikötője, középkori városmagja is felfedezésre váró látványosság. Továbbutazva Fazana kikötőjéből indulunk a Titó idejében titokzatosságba burkolódzó Brioni szigetére, melynek különleges klímáját, ma is látványos állatparkját, fényűző rezidenciáit számtalan államfő, politikus, híres emberek sora látogatta, természetesen csak akkor, ha Tito elnök meghívta őket. A szigeten kisvonattal tett körút után lehetőségünk lesz a számtalan fotó és tárgyi emlék segítségével visszaidézni a volt Jugoszlávia huszadik század második felének történelmét.                                                                                                                          

 4.nap:Reggeli után, a festői Rovinjba indulunk. Jó hangulatban járjuk végig a velencei hangulatú szűk sikátoros óváros girbe-gurba utcáit, megnézzük Szent Eufémia templomát, szabadidőben a piac forgatagában költhetjük el megmaradt kunánkat. Majd hajós kirándulás keretében, a különleges természeti képződménynek számító Limski fjordhoz érkezünk, ahol kis ízelítőt is kapunk a helyi ételekből és italokból. Ezt követően, búcsút intünk az Isztriai félszigetnek, az Ucka hegy gyomrában épült alagúton áthaladva érjük el az autópályát és a késő esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj tartalmazza, az utazást idegenvezetéssel, valamint a szállás költségét félpanziós ellátással.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP és a belépők költségét.

 Biztosítás: 1760- Ft/fő

 Belépők: kb. 400.-Kuna

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink