Kiemelt útjaink 2017

ÜDÜLÉS, PIHENÉS A HORVÁT TENGERPARTON

 

Kirándulási lehetőséggel!

 2017. július 7-14. (7 éj)

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: KRK sziget bejáratánál lévő Hotel ** 2-3 ágyas teraszos, ill. erkélyes, domboldalba épített szobáiban, kilátással a tengerre.

Részvételi díj: 16.900 Ft + 200 €/fő

Kedvezmény pótágyon: 0-14 évig -50%, 14 év felett -10%

Ellátás: félpanzió

Program:

1.nap: reggel 7.00 órakor indulunk a letenyei határátkelőn keresztül Horvátországba. Egy városnéző séta keretében ismerkedünk meg a főváros – Zágráb- legszebb látnivalóival: Kaptol negyed a Szent László alapította székesegyházzal, a Jellasics tér, a Gradec negyed- ahova felvonóval jutunk fel- a Parlamenttel és a Köztársasági Elnöki Rezidenciával, majd meglátogatjuk a nyüzsgő piacot is. Délután megérkezve a szállodánkba már élvezhetjük is a kellemes öböl vízét, melyet egy angol utazóról neveztek el Scott öbölnek. Közvetlenül felettünk ível át az impozáns méretű -1430 m- lélegzetelállító ívű Krk híd, mely összeköti a szigetet a szárazfölddel. Vacsora büfé jellegű, helyi specialitásokat és a nemzetközi konyha fogásait is felsorakoztató panoráma étteremben.

1-7. napig: kellemes pihenést nyújt a szálloda saját strandja, mely kavicsos lassabban mélyülő, és sziklás, kristálytiszta partszakasszal is rendelkezik. Fakultatív programlehetőségek közül választhatnak azok, akik a pihenés mellett a környéket is meg szeretnék ismerni (min. létszám: 25 fő): KRK szigettúra (félnapos, Krk város, Baska, Vrbnik( 90 kuna/fő), Rijeka- Opatija kirándulás (50 kuna/fő), Isztria túra (Pula- Rovinj- Limski fjord hajózással, egész napos)  (Kb.300 kuna/fő)

  8. nap: reggeli után berakjuk csomagjainkat a buszba, és Horvátország legnépszerűbb Nemzeti Parkjába, a Plitvicei tavakhoz utazunk. A 16 kristálytiszta, halaktól hemzsegő tóból álló, vízesésesekkel tarkított természeti csodát gyalogosan, hajóval és kisvonaton járjuk be. Hazafelé útban még egy rövid sétára megállunk Slunj faluban, ahol a házak között számtalan ágra szakadó vízesések malmokat is hajtanak. A látottak méltán koronázzák meg egyhetes tengerparti pihenésünket. 

 

A késő esti órákban érkezünk haza.

Részvételi díj tartalmazza, az utazást idegenvezetéssel, valamint a szállás költségét félpanziós ellátással.

A részvételi díj nem tartalmazza a BBP és a belépők költségét.

Belépők: 

Zágráb felvonó: 4 Kuna/fő

 Plitvice: 160 Kuna /fő

BBP biztosítás: 3520 Ft/fő

 

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink