Kiemelt útjaink 2017

UTAZÁS A LEGSZEBB CSEH VÁROSOKBAN: TELC, PRÁGA, CESKY KRUMLOV

 LEZÁRT AJÁNLAT!

2017. április 28-30. (2 éj)

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: Prágai Szálloda kétágyas szobáiban (2 éj)

Ellátás: félpanzió

Részvételi díj: 44.900 Ft/fő 

Program:

1.nap: reggel 6.00 órakor indulunk a Kögáz parkolójából. Bécs és Linz érintésével utazunk Csehországba, ahol a világörökség részét képező festői kisváros, Telc az uticélunk.

A tavak közé zárt középkor elevenedik meg sétánk során, hiszen egy fél évezredet repülünk vissza az időben. A főtér gyönyörűen helyreállított színes házai mesés díszletet alkotnak. Főúri pompával berendezett kastélya és annak egzotikus növényekkel díszlő parkja méltán viseli az UNESCO rangos emblémáját. Prágába érkezve a Moldva part festői látványa fogad bennünket útban a szállásunk felé, mely az óvároshoz közeli Holesovice városrészben lesz.

2.nap: ismerkedésünket Arany Prágával a Várnegyedben kezdjük: Köztársasági Elnöki Rezidencia, Szent Vitus katedrális, Jagelló terem, Arany utcácska, Királyi kertek, ahonnan a város panorámájában gyönyörködhetünk. A Kisoldalon sétálunk le a Károly hídhoz és útközben lehetőségünk lesz a cseh ételkülönlegességeket és söröket is megkóstolni, valamint a Prágai Kisjézus nyomába eredni. A Károly hídon sétálgatva a Várnegyed és az Óváros csodás panorámájában gyönyörködhetünk. Az Óvárosháza harangjátéka évszázadok óta jelzi a pontos időt. Innen a Vencel térre megyünk, mely nemcsak Prágának, de egész Európának is egyik legnagyobb tere, a cseh nemzet életének fontos helyszíne. Kedvünkre válogathatunk az ajándéküzletek és sörözők kínálatában, majd visszatérünk a szállodába vacsorázni. Aki még az esti Prágát is fel akarja fedezni, busszal vagy metróval 10 perc alatt a Vencel téren lehet.

3.nap: hazaútban a Moldva parti mesevárosban – Cesky Krumlovban- teszünk egy felejthetetlen sétát. A folyó hídján átérve tárul elénk a világ egyik leghíresebb kulturális kincse: a sziklára épített hatalmas várkastély, alatta a mézeskalácsházakra emlékeztető óváros, és a kettőt a Moldva masnija köti össze.  Minden sarokról fényképezésre csábít a változatos látvány, mely elkísér bennünket nemcsak a hazaútban, de még azután is sokáig velünk marad. A késő esti órákban érkezünk vissza Nagykanizsa.

A részvételi díj tartalmazza az utazás, idegenvezetés, szállás költségét félpanziós ellátással. 

A részvételi díj nem tartalmazza a belépők és a BBP biztosítás árát.

Belépők: kb. 500.-CZK

Biztosítás: 1320 Ft/fő

Kérdezzen az útról

ÚTJAINK

Havi Ajánlatok

Hírlevél feliratkozás

Elfogadunk

Kössön biztosítást Online

Partnereink